Analysis of various measures to increase flexibility in supply chains of Slovak enterprises - Veselovská, Lenka
Analýza využitia rôznych opatrení a prístupov s cieľom zvýšiť flexibilitu v dodávateľsko-odberateľských reťazcov. Posúdenie rozsahu týchto aplikácií vo veľkých a stredných podnikov.