Faktory pracovnej motivácie a ich využitie pri vytváraní motivačných programov v hoteloch - Mazúchová, Ľudmila
Motivačné faktory podľa prieskumov domácich a zahraničných autorov. Faktory pracovnej motivácie zamestnancov hotelov.