Podnikanie slovenských podnikov v cestovnom ruchu v daňových rajoch - Ištok, Michal
Podstata podnikania v daňových rajoch. Aktuálny stav slovenských podnikov cestovného ruchu, ktoré majú majiteľa so sídlom v daňových rajoch.