Interná komunikácia a jej strategická funkcia pre podnik - Trnovcová, Daniela
Využívanie moderných komunikačných nástrojov, ktoré robia podnikovú komunikáciu efektívnejšiu, rýchlejšiu a spoľahlivejšiu. Informovaní zamestnanci majú väčší záujem a motiváciu podieľať sa na spoločných aktivitách, a tak prispievať k podnikovým cieľom.