Elektronická evidencia tržieb v cestovnom ruchu v Slovenskej republike a v Českej republike - Šmardová, Ľudmila
Analýza legislatívnej úpravy elektronickej evidencie tržieb a jej vývoja v cestovnom ruchu v Slovenskej a Českej republike.