Chránená dielňa, chránené pracovisko - Tichý, Miroslav
Agentúry podporovaného zamestnávania. Chránená dielňa, chránené pracovisko - charakteristiky, odlišnosti. Príspevky na zriadenie pracovného miesta, prevádzkové náklady, náklady na dopravu zamestnancov.