Európske sociálne projekty zamestnanosti - Hrašková, Dagmar
Rast a tvorba pracovných miest. Európske služby zamestnanosti. Európsky portál pre pracovnú mobilitu - EURES a jeho poslanie. Nové možnosti pre mladých. Projekty - Práca na dosah, Vzdelanie po ruke. Podpora podnikanie.