Ako online podnikať - Hrašková, Dagmar
Podnikanie prostredníctvom internetu - e-business - elektronické podnikanie. Obchodné modely podnikania - affiliate marketing, dropshipping - podobné a odlišné črty. Virálny marketing, webové stránky, blogy. Sociálne siete, zľavnené portály. Úspešný e-shoping.