Occurrence of low work intensity in Slovakia in relation to assessment of poverty and social exclusion - Šoltés, Erik, 1974-
Zníženie počtu osôb v EÚ, ktoré sú ohrozené chudobou alebo sociálnym vylúčením. Indikátor AROPE (at risk of poverty or social exclusion). Identifikácia faktorov, ktoré ovplyvňujú výskyt nízkej intenzity práce v slovenských domácnostiach a kvantifikácia vplyvu týchto faktorov. Osobitná pozornosť sa venuje mapovaniu regionálnej disparity.