Bio residues to energy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Energia ako fenomén doby, ktorej výroba a riadenie budú mať zásadný význam pre budúci rozvoj zeme. Environmentálne škodlivá energia z fosílnych palív a jej nahradenie novými šetrnými prírodnými zdrojmi energie.