Princíp ochrany zamestnancov v pracovnom práve SR - Pšenková, Jana
Pohľad na obsah princípu ochrany zamestnancov a jeho premietnutie do ustanovení Zákonníka práce. Ochranná funkcia pracovného práva je jeho dominantnou funkciou dodnes a výrazná je predovšetkým na strane slabšieho subjektu, ktorým je už spomínaný zamestnanec.