Financial Reporting on Information about the Financial Position and Financial Performance in the Financial Statements of the Public Sector - Kršeková, Marianna
Účtovná závierka verejného sektora sú informácie o finančnej pozícii a finančnej výkonnosti subjektov verejného sektora. Cieľom finančného výkazníctva je poskytnutie informácií, ktoré sú užitočné z hľadiska charakteristík a kritérií prvkov v účtovnej závierke verejného sektora.