Ukazovatele merajúce úroveň fiškálnej decentralizácie vo vybraných krajinách Európy - Brindzová, Zuzana
Ukazovatele finančnej a daňovej sily a ďalšie dva vybrané ukazovatele – konkrétne miera samofinancovania a miera sebestačnosti. Analýzai 5 krajín s rôznymi systémami verejnej správy – Slovensko, Dánsko, Nemecko, Taliansko a Ukrajina.