Risks and financial statements of insurance companies - Juhászová, Zuzana, 1970-
Riziká a neistoty sú neoddeliteľnou súčasťou poisťovacej činnosti. Zákon o účtovníctve a legislatívne zmeny v oblasti účtovníctva a výkazníctva pre poisťovníctvo a poistné zmluvy podľa IFRS.