<The> Legal rules governing of the budgetary process in Slovak Republic - Brindzová, Zuzana
Faktory a špecifiká ovplyvňujúce právne normy, ktorými sa bude riadiť rozpočtový proces vo všetkých fázach. Transparentnosť a povinnosť všetkých subjektov verejného sektora. Zákon o rozpočtových pravidlách a zákon o štátnom rozpočte.