<The> Reaction of economic agents on the regulation of the financial market - Šabíková, Ingrid
Popis právneho a legislatívneho rámca finančného trhu, teoretický základ regulácie opisuje situáciu na finančnom trhu v krátkodobom i dlhodobom horizonte z hľadiska rozhodovania ekonomických subjektov.