Anglicizmy v nemeckom jazyku - Kočišová, Zuzana, 1956-
Angličtina ako lingua franca sa stala hlavným zdrojom nových slov pre nemčinu, aj pre mnohé iné jazyky. Čo sú to anglicizmy. Definovanie anglicizmov rôznymi jazykovedcami. Názory verejnosti na tento jav.