Ke spolupráci mezinárodních organizací v oblasti ovlivňování finančních trhů a jejich infrastruktur - Pavlát, Vladislav
Charakteristika spolupráce vybraných medzinárodných organizácií pri ovplyvňovaní vývoja finančných trhov a ich infraštruktúr. Analýza významných medzinárodných organizácií, ktoré sa líšia svojím poslaním, vytýčenými dlhodobými cieľmi a realizovanými agendami. Poslanie a ciele vybraných medzinárodných organizácií. (FSB, IOSCO, BIS, CMPI, FATF).