Are the transition economies balance-of-payments constrained? An aggregate and multi-sector approach applied to Central and Eastern Europe - Leško, Peter, 1989-
Model rastu ekonomiky s obmedzenou platobnou bilanciou. Historický vývoj platobných bilancií krajín. Odhad dopytových funkcií importu a exportu. Určenei rovnovážneho rastu pri rešpektovaní vlastností platobnej bilancie. Viacsektorová verzia obmedzeného rastu s platobnou bilanciou