Vybrané způsoby boje s korupcí - Wawrosz, Petr
Možnosti a spôsoby boja proti korupcie. Boj so systémovou korupciou. Financovanie politických strán ako prostriedok boja proti systémovej korupcie. Asymetrický design sankcií za korupčné kontrakty. Hongkong a Singapur ako príklad úspešných krajín. Investície do udského a sociálneho kapitálu ako prostriediedok boja s korupciou.