Diskriminace a rizikové spotřební jednání seniorů: vybrané aspekty v kulturní perspektivě - Vyhlídal, Jiří
Stárnutie a spotreba v kultúrnej perspektíve. Skúsenosti s diskrimináciou a riziká spotrebného správania. Faktorová analýza postojov k spotrebiteľskému správaniu seniorov.