Was the growth in EU inclusive? - Domonkos, Tomáš
Vývoj chudoby a inkluzívny rast bol diskutovanou otázkou v posledných niekoľkých rokoch v EÚ. Vplyv sociálnych systémov a bezpečnostných sietí systémov sociálneho zabezpečenia platných v EÚ 28. Zmeny príjmov a rast výnosov v krajinách EÚ 28 v čase hospodárskeho rastu a v časoch hospodárskeho poklesu.