Initial Audit Fee Discount – Theory and Reality - Káčer, Marek, 1976-
Audit je významným predpokladom zdravého a transparentného kapitálového trhu. Úlohou audítorov je poskytovať pravdivý a verný obraz účtovnej závierky. Rozpätie transakčných nákladov pre klienta a počiatočné náklady zo strany audítora. Príprava diskontovania vyvoláva otázky týkajúce sa kvality auditu a nezávislosti audítora.