Logistics performance - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Jednou z metód pre vyhodnocovanie logistického výkonu, zavedeného Svetovou bankou, je Logistics Performance Index. Porovnávanie úrovne logistiky s využitím tejto metodiky v slovenských podmienkach. Výsledky a špecifikácia silných a slabých stránok Slovenskej republiky.