<The> Information Content of Economic Value Added - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Vzájomná vypovedacia schopnosť tradičných výkonnostných ukazovateľov a ukazovateľa EVA porovnávaná s opatreniami RI, EBEI, CFO a tvorba trhovej hodnoty. Zástancovia opatrenia ekonomickej pridanej hodnoty (EVA) zvyčajne uvádzajú vysokú mieru korelácie medzi tvorbou opatrení a hodnotou akciového podielu, iní hlásajú rozporuplné výsledky.