<The> Comparative Analysis of Higher Educational Institutions Funding in Different Countries - Rayevnyeva, Olena
Problematika financovania vysokých škôl v rôznych krajinách a úroveň ich ekonomického rozvoja a bohatstva. Rôzne prístupy k vyššiemu financovaniu vzdelávacích inštitúcií na príklade krajín s rôznym stupňom ekonomického rozvoja a bohatstva.