Evolution of tax evasion in the Slovak Republic - Kočkovičová, Jana, 1989-
Analýza daňových únikov v Slovenskej republike v období rokov 1997 až 2012. Výška škody spôsobená daňovými únikmi je hodnotená z hľadiska dlhodobého vývoja a porovnaná z hľadiska podielu celkovej škody spôsobenej daňovými únikmi v roku 2012. Odporúčania vydané medzinárodnými inštitúciami s cieľom podporiť boj proti daňovým únikom.