Social Enterprises in Slovakia and Ukraine: Focus on Finances - Pavlyk, Khrystyna
Historické pozadie existujúceho inštitucionálneho rámca a finančnej štruktúry sociálnych podnikov v oboch krajinách. Spôsoby, ako diverzifikovať počiatočný kapitál a financovať príležitosti, ktoré pomáhajú vytvárať sociálne podniky v oboch krajinách. Sociálne podniky sú Európskou komisiou považované za hlavnú hnaciu silu sociálnej inovácie a spoločenských zmien na makro i mikro úrovni.