<The> Impact of an Economic Sector on Capital Structure Determinants of Austrian Business Entities - Niňaj, Marek, 1987-
Vnútorné a vonkajšie faktory kapitálovej štruktúry rakúskych podnikateľských subjektov podľa ekonomických sektorov. Ukazovatele vplyvu štruktúry kapitálu pre jednotlivé sektory a vplyvy jednotlivých faktorov na každé hospodárske odvetvie v Rakúsku. Ekonometrické modely.