Implementation of the credit income tax into the personal income taxation in OECD countries - Zubaľová, Alena, 1959-
Daňové úľavy ako prostriedok pre znižovanie nezamestnanosti a zvyšovanie ochoty pracovať, ktoré sa týkajú predovšetkým menej kvalifikovaných osôb a rodín s nízkymi príjmami. Súčasné formy daňových úľav využívané v daňových systémoch krajín OECD.