Evaluation of economic efficiency in the energetic sector - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Účinnosť a hodnotenie ekonomickej efektívnosti investičných projektov na základe dynamických metód. Príklad výstavby energetickej jednotky v prostredí prirodzených monopolov, ktorá pôsobí v energetickom priemysle.