Podpora výskumu, vývoja a inovácií - Jarošová, Jana
Veda a inovácie ako piliere rozvoja vedomostnej spoločnosti. Infraštruktúra výskumu a vývoja. Atraktivita vedy a výskumu pre mladých ľudí. Výchova mladých výskumných pracovníkov.