<The> Effect of the Degree of Foreign Ownership on Firms' Performance - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Skúmanie vplyvu pomeru zahraničného vlastníctva na výkonnosť firmy. Účinky vlastníckych vzťahov na výkonnosť firiem vo vlastníctve tuzemských i zahraničných, a to úplne, alebo čiastočne zahraničných firiem.