Účtovanie tvorby a zúčtovania opravných položiek v podnikateľských účtovných jednotkách - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza problematiky opravných položiek, dôvodov pre tvorbu a zúčtovanie opravných položiek k jednotlivým druhom majetku, ako aj pravidiel účtovania týchto skutočností v podnikateľských jednotkách.