Slovakia - Černěnko, Tomáš, 1981-
Inštitucionálne a administratívne usporiadnie Slovenska. Administratívne štruktúry na Slovensku. Kompetencie úrovne národnej, krajskej, alebo okresnej správy. Finančná autonómia regiónov Slovenska. Dohľad nad rozpočtami na Slovensku. Zastúpenie regiónov v EÚ.