Competitive advantages - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Súhrnný opis tvorby konkurenčných výhod medzinárodne pôsobiacich spoločností oproti lokálnym spoločnostiam, ktoré pôsobia iba v jednej krajine. Konkurenčné výhody a riziká ohrozujúce úspešnosť organizácie.