Predikcia vývoja daňových príjmov verejnej správy SR na roky 2015 - 2018 - Böhm, Patrik
Význam daní ako príjmov verejných rozpočtov a ich podiel na celkových príjmoch štátu. Prognózy a odhad vývoja daňových príjmov verejnej správy v SR v súlade s prognózami IFP (Inštitút finančnej politiky).