Podpora aplikovaného výskumu a vývoja v kontexte univerzitných vedeckých parkov a výskumných centier - Jarošová, Jana
Prepojene výskumu a inovácií v spolupráci s verejnou a súkromnou sférou v Slovenskej republike. Reálna situácia a indikátory úspešnosti výskumu a vývoja v SR. Nastavenie procesov transferu výsledkov vedy, výskumu a vývoja do praxe. Európske trendy úrovne podpory výskumu a vývoja.