Čas pro spolupráci mezi generacemi dozrál už dávno - Bartovská, Ilona
Spoločnosť stárne a bude i naďalej stárnuť. V organizáciách musia počítať stále s viac s tým, že medzi zamestnancami bude viac starších pracovníkov a spolu budú musieť pracovať aj tri vekové kategórie. Hlavné bariéry zavádzania age managementu. Príklady dobrej praxe age managementu.