Analysis of Youth Unemployment in the Current Fund Contributions in Slovakia - Lennerová, Ivana, 1979-
Vplyv daňovej a odvodovej politiky na trh práce mladých ľudí na Slovensku. Pre trh práce mladých ľudí je charakteristická nestálosť. Priemer mesačnej hrubej nzdy podľa krajov a vzdelania. Hodinové náklady práce. Prítok voľných pracovných miest. Dočasné práce v SR. Motivácia slovenských firiem pri zamestnávaní mladých ľudí zo strany štátu.