Teoretické koncepty integrovaného manažmentu podniku - Solčianska, Miroslava
Postavenie finančného manažmentu podniku, jeho úlohy a obsah činnosti. Základné rozdiely medzi existujúcimi systémami riadenia a integrácia v manažmente. Riadenie a orientácia podnikového manažmentu podľa ROI (Return on investment) a ROE (Return on equity).