Pohľad na vlastnosti dobrého stredoškolského učiteľa - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Prieskum charakterových vlastností dobrého stredoškolského učiteľa. Požiadavky na osobnosť učiteľa a aká je realita, pokiaľ ide o vlastnosti a prejavy správania učiteľov z pohľadu žiakov.