Rýchlejšie, jednoduchšie, lacnejšie: finančníci sa inšpirujú bitcoinom - Záborský, Ján
Blockchain ako najnovší hit v debate o budúcom bankovníctve. Podstata blockchainu. Výhody blockchain technológie.