Špecifiká účtovania zásob spôsobom A v sústave podvojného účtovníctva - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie zásob v sústave podvojného účtovníctva podľa zvoleného spôsobu A alebo B. Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. v znení novely č. 333/2014 Z. z. s účinnosťou od 1. januára 2015. Účtovná jednotka si zvolí, akým spôsobom bude účtovať kategóriu majetok - zásoby a uvedie túto skutočnosť vo svojom vnútornom predpise.