Podnikanie v komanditnej spoločnosti - Kováčiková, Eva
Komanditná spoločnosť ako právna forma podnikania, charakteristika. Založenie a vznik, zrušenie a zánik komanditnej spoločnosti. Právna úprava, práva a povinnosti spoločníkov komanditnej spoločnosti. Zdaňovanie v komanditnej spoločnosti, odvodová povinnosť spoločníkov. Zápis komanditnej spoločnosti do obchodného registra.