Práca v zahraničí - Matulková, Mariana
Kategórie poistencov a ich povinnosti vo vzťahu k zamestnaniu. Povinnosti zahraničných zamestnávateľov. Nárok na dôchodok, na peňažnú dávku v prípade choroby a materstva. Pracovná zmluva. Cezhraničné zamestnávanie.