Programové dokumenty odpadového hospodárstva - Matulková, Mariana
Aktuálny stav odpadového hospodárstva na Slovensku. Program SR. Kontrola odpadov, zariadenia. Zhromažďovanie, skladovanie a zneškodňovanie odpadov. Nakladanie s biologicky rozložiteľným odpadom. Opätovné použitie odpadov. Držitelia autorizácie na spracovateľskú činnosť.