Dynamický trend v organizáciách - zelený marketing - Richnák, Patrik, 1988-
Zelený marketing, vďaka ktorému sa organizácie stávajú zodpovednejšie, má za následok zlepšenie kvality života spotrebiteľov a celej spoločnosti. Sociálna a ekologická zodpovednosť spotrebiteľov a uvedomovanie si dopadov konzumného štýlu na životné prostredie.