Zákon o alternatívnom riešení spotrebiteľských sporov s komentárom - Berková, Andrea
Nový zákon č. 391/2015 Z.z. o alternatívnom riešení spotrebiteľských sporov nadobudol účinnosť 1.2.2016 - jeho cieľ a právne oblasti, ktorých sa týka. Dopad nového zákona na ďalšie právne predpisy. Iné formy riešenia sporov - mediácia a rozhodcovské konanie.