Je opakované zmrazovanie platov sudcov ako ústavných činiteľov v súlade s princípom právneho štátu? - Magurová, Hana, 1986-
Problematika zmrazovania platov sudcov Najvyššieho súdu Slovenskej republiky ako ústavných činiteľov. Novela zákona o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov a zmrazenie platov sudcov.